Vingerafdruk

Vingerafdruk Ring en Sieraad via Goudsmid Almelo

Een van de vele nieuwe mogelijkheden die wij U als Goudsmid kunnen bieden is om samen met u een uniek vingerafdruk ring sieraad te ontwikkelen, dit kan in een nieuw maar vaak ook op een bestaand sieraad.

Er zijn vele mogelijkheden denk hierbij aan verschillende materialen zoals witgoud, rose-goud, geel-goud, zilver, titanium. Maar ook aan verschillende sieraden zoals een ring, een medaillon, een armband, een ketting en vormen zoals een hartje, een vlinder, een amfoor, een bloemknop, een buisje rond of vierkant.

De vingerafdruk en tekst kan zowel in als buiten op de ring geplaatst worden.

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Goudsmid Almelo alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden.
Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model, volgens uw wensen, te ontwerpen.

Mocht de afstand naar Wierden te groot zijn dan is er de mogelijkheid om via foto’s, email en telefoon de wensen te  bespreken.
Ringmaten worden, indien nodig, bepaald door u een set ringmaten toe te sturen. Op deze wijze levert Goudsmid Almelo zelfs wereldwijd.

Interesse? Wij werken uitsluitend op afspraak, bel ons voor een afspraak 0546 57 13 18 of mail:  info(add)goudsmidalmelo.nl

Wij, van Goudsmid Almelo,  helpen U graag.