Vermaken (trouw) ringen

Vermaken van (trouw) ring naar een As-of Gedenk Ring of Gedenksieraad

U kunt het vermaken en of samenvoegen van bestaande trouwringen, door omsmelten, naar een nieuw model geheel naar uw eigen wensen bepalen.

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Goudsmid Almelo alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden.
Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model, volgens uw wensen, te ontwerpen.

Mocht de afstand naar Wierden te groot zijn dan is er de mogelijkheid om via foto’s, email en telefoon de wensen te  bespreken.
Ringmaten worden, indien nodig, bepaald door u een set ringmaten toe te sturen. Op deze wijze levert Goudsmid Almelo wereldwijd.

Hieronder 2 trouwringen + As in bakje = 1 Asring gemaakt van 2 trouwringen.

Vermaken trouwringen door Goudsmid Almelo: ook kunt u beslissen om wel of niet as in de ring te laten verwerken.
Het is in veel gevallen mogelijk om bestaande gravures te behouden. Ook kunt U foto’s van het inbrengen van de as in het sieraad of de ring ontvangen.

Vermaken trouwringen door Goudsmid Almelo : ook kunt u beslissen om wel of niet as in de ring te laten verwerken.
Het is in veel gevallen mogelijk om bestaande gravures te behouden. Ook kunt U foto’s van het inbrengen van de as in het sieraad of de ring ontvangen.

Dit om voor U een waardige herinnering ring,  as ring of gedenkring te verkrijgen. Interesse? Bel ons voor een afspraak 0546 57 13 18 of stuur een mail. Wij, van Goudsmid Almelo,  adviseren U graag.